Nu när sågen är tillbaka i form, ny kedja och massor av energi då det stått lite still ett tag. Ja då händer det saker. Om det inte vore för ett litet sidomission idag så hade alla träd varit borta. Men vägen bar dåligt vid kanten och när jag skulle flytta bilen. Som redan satt lite fast framåt, men kunde backa. Då gav kanten vika och 2 ton Amarok blev liggandes i 50 cm lerigt dike…

Nåväl, nu är den uppe och allt är som vanligt. Synen som uppenbarar sig när träden faller ett efter ett är ljuvlig. Dessutom har jag hunnit, med med hjälp av en vän, röjt undan och eldat allt grenverk. Så som jag alltid vill lämna stället. Rent och städat efter det som tagits ner var dag. Vill inte komma ut till ett kaos. Det är ju redan ett tokigt projekt i grunden till att börja med :).

Och tron på att mitt mål och plan håller, att vara klar med fällningen till April, fortfarande håller. Vedhögen växer och barriärerna lika så. Ved får ligga och torka på stock tills vedboden är klar och då kapas och klyvs den. Kanske lite hårdare att arbeta med men just nu finns inget bra alternativ till förvaring.

Älskar att jobba med saker som gör skillnad. Här får jag direkt feedback på att jag gjort något och det ger mer energi än det tar. Även om en är trött i kroppen efter var dag som jag håller på här ute i skogen.