Japp, ni läser rätt. 1.1 ton järnskrot. Därtill lite aluminium och koppar. Nu är det tyngsta och mest skrymmande skiten borta och marken börjar se riktigt trevlig ut. En viktig faktor för mig då jag ibland har mött ett motstånd när jag kommit ut och sett allt. En lördag med en vän och lite slit sedan var flaket fullt igen. Ville få iväg det så fort som möjligt då lådorna som det mindre skrotet låg i ska användas till att ta bort de mindre bitarna av gipsskivor och golvdelar när det börjar rivas.

9DEE2F0F-4ACC-4874-9BCD-9254227CCFA8

Kvar är nu en mindre mängd järnskrot som inte kräver tgb30:n eller kran. Så den får vila på annat ställe ett tag. Vägen är så sunkig att mina +9ton skapade ett nytt dike på sina ställen. Iallafall snudd på. Så lilla bilen får köra resten. I sommar när det torkat upp lite drar jag ut bilvraket som står kvar. Då är det fest!!

0C9E8585-E306-48F6-8152-2E57A110D79C

Kvar finns också en mindra mängd plast och annat massor som inte går att sälja. Det fanns även en liten hög elskrot som inte heller gick att sälja. Den lilla högen fyllde halva flaket på lillbilen sen get dem hem genom skogen. Tippen var ju öppen idag så jag han bli av med det också innan det var dags att ta kväller.