Högen med skrot har vuxit en del sedan jag kom till torpet mitt i skogen. Det som fanns var en gammal bil, lite metall/plåt som låg bredvid och en liten hög med brädor bakom. Denna hög gjorde att jag valde det stället som ett naturligt ställe att dumpa sådant som ska bort inom tid. Under sommaren såg det ut som introbilden.

AA2D9B65-DBF4-4A82-B297-7E0AF223C47E

Nu är det lite mer. Några spisar, några kylar/frys, tunnor, ventilationsrör, fågelburar och en massa annat metall och plåt. Tunnorna ska göras till eldningstunnor som kan ställas ut på olika lämpliga ställen vid eldning av mindre brännbart. Nu har första testet med att köra med släpkärra genomförts. Lite trix och fix blev det innan jag hittade ett läge som gör att det funkar bra med att lasta och vända.

CD4A22CC-2359-4D01-AF92-15EFFCFD48D5

Det första som kördes bort var trä-likt brännbart. Var nog ett par gamla väggar/golv eller liknade. Eftersom jag är sjukt smart så har jag sorterat högen utefter material. Vilket nu underlättar löjligt mycket och lastningen tar knappt något tid alls. Förutom att det är fastfruset. Men det tar jag gärna. Vägen är också frusen och håller ihop tak vare det. Därför bör denna hög försvinna innan våren eller våtperioden.

448D9D4C-CA64-49A8-8E4D-4630B85937AE

Nu återstår nästan bara metall/stål/plåt. Säkert lite aluminium och något gummi på de 😉 fin fina vinterdäcken jag hittade under all trä och plast. Högen jag fick bort vid detta tillfälle tog upp den ytan som är snöfri. Nästa steg blir att kolla med någon skrothandlare vad kilopriset ligger på och hur de vill ta emot det och i vilket skick. Min förhoppning är att jag kan köra det som det är och gissningsvis dra ihop en tusenlapp eller två. Kul – och bara för att jag kan.

Annonser