Dagens äventyr bestod av att samla mer brännbart och förbereda en vändplan till framtida körningar med släp. När jag nästan var framme vid torpet så fann jag spår av ett längre besök. De var familjen Wildboar som varit på besök. Runt en hög där jag lagt en massa gran efter röjningen för vägen så har de sökt efter något.

Lade inte mer tid på det annat än att jag lade märke till att det inte fanns ett enda spår av att de varit hos mig och således tänkar jag att mina kissburkar funkar 🙂

Vyn jag pratade om igår från entrén sett är nu denna. Och på sikt ska ju allt i förgrunden ner så det bara blir slyn kvar i bakgrunden. Detta av två anledningar. 1 De ska bli ved (det som inte passar som ved får bli flis). 2 Inget som kan tänkas falla på grund av storm ska finnas inom räckhåll för torpet eller andra byggnader. Ett risk tänk helt enkelt.

Detta är sista delen av vändplan som behöver föändras. Hade tänkt spara det arbetet tills våren eller iallafall när det blir mer dags att köra med släp. Har dock upptäck att ju mer jag kör på marken ju mer kommer det fram stubb från tidigare röjning. Vilket resulterar i en massa pinnar som sticker upp och kan eventuellt förstöra däcken.

Och eftersom jag inte har något annat vettigt för mig, sitter och blir tjockis i soffan eller inte tar mig ut för att jag är bakis så var det enkelt. Mr motorsåg och jag är numera ett stabilt team som gärna väsnas lite här och var. 

Det som slog mig idag är att förutom att de var bra temperatur, uppehåll men dock lite dimmigt. Så är det löjligt tyst här ute. Idag var det så tyst att jag till och med hörde mitt egna hjärta slå. Den tystnaden uppskattas enormt.

Annonser