Äntligen är de större rotvältorna tillbaka på sin plats. Eller iallafall nära den plats de en gång var. En av de större rotvältorna låg nära utanför dörren på den sidan som bör kallas framsida. Det gav vyn över vidderna en instängd känsla. 

Men efter lite fix så var den tillbaka 🙂 En fyrhjuling är bra att ha tillhands. Kul och praktiskt. Iallafall om den har vinsch. Vilket denna har. När jag ändå var igång så tog jag några till på… vi kan kalla det baksidan eller nåt sånt.

De var nästan lite för enkelt att få tillbaka dem på plats igen. Det var då värre att få fram fyrhjuligen i position så det gick att använda vinschen som det är tänkt.

I min iver över att allt gått så bra och hur trevligt det blev i miljön för detta lilla ingrepp glömde jag att ta kort från trappen sett. Där blev det mest märkbart. Fick iallafall ett från tomten sätt utåt mot markerna runt om. Det ger en hint om hur det kommer se ut och kännas allt är borta.

När detta var klart så återgick vi till brasan som stod och gotta till sig. Än mer pinnar och annat skit eldades upp, fler rötter fick vika hädan och mer korvgrillning blev det. Grilla korv är underskattat. En kall, gråmulen dag som denna. Toppade med lite julmust bara för att det fanns.

Annonser